Σελίδες


Σας προσκαλώ να γνωρίσετε το ιδανικό για διακοπές "Calergi Residence" το οποίο βασίζεται στην αναστήλωση παραδοσιακών σπιτιών που έχω κάνει στο Ατσιπόπουλο, δίπλα στο Ρέθυμνο. ΚΛΙΚ στην εικόνα μου!

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης η Αρχαία Ελεύθερνα για το Νομό. - Σειρά της Πολιτείας να συμβάλει στην ευρύτερη ανάδειξη της περιοχής



Η Αρχαία Ελεύθερνα αποτελεί ένα σπουδαίο μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου και θα μπορούσε να συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού σε επίπεδο νομού.

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Φουκουσίμα: o σεισμός της 11ης Μαρτίου μετακίνησε το βυθό 24 μέτρα

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία
Ο βυθός κοντά στο επίκεντρο του σεισμού της 11ης Μαρτίου μετακινήθηκε περίπου 24 μέτρα ανατολικά-νοτιοανατολικά και υψώθηκε κατά περίπου τρία μέτρα, σύμφωνα με έκθεση της ιαπωνικής ακτοφυλακής, που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα.

«Εγκλωβισμένοι στην πυρηνική ενέργεια»: τι είπε στο econews ο υπεύθυνος της Greenpeace

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:
Στον απόηχο της πυρηνικής καταστροφής στη Φουκουσίμα, που συγκλόνισε τη διεθνή κοινότητα και έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα των πυρηνικών, ο Τάκης Γρηγορίου, Υπεύθυνος για θέματα κλιματικών αλλαγών & ενέργειας στο Ελληνικό Γραφείο της Greenpeace, απάντησε στο www.econews.gr για τις επιπτώσεις της διαρροής ραδιενέργειας στη φύση και τον άνθρωπο, αλλά και για το μέλλον της πυρηνικής ενέργειας.